Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

imgonline-com-ua-Resize-t2XQtYlKpEGНа сьогодні у світі критичною залишається проблема насильства і, зокрема, булінгу – цькування та проявів агресії до особистості з метою її приниження. Зовнішність, вимова, поведінка, успіхи в навчанні, статки родини – все це може стати причинами цькування.
"Булінг"... Що це? З ким це може статися? Хто може стати булером? Яка відповідальність? Ці та інші питання піднімалися під час інформаційної бесіди «Безпечна школа». Розмова була змістовною, учні дізналися як протидіяти насильству, як відрізнити види булінгу, до кого необхідно звертатися у таких випадках тощо.
Ми закликаємо не бути байдужими до цієї проблеми, адже навіть поодинокий випадок булінгу залишає глибокий емоційний слід на все життя. Ми знаємо, що здорове суспільство будується на взаємоповазі!

Більше фото

imgonline-com-ua-Resize-0RceisvyhKlVSIjУ МОКВИНСЬКОМУ ЛІЦЕЇ з 11 вересня по 15 вересня 2023 року було проведено профілактичні заходи в рамках Всеукраїнського тижня протидії булінгу "Стоп булінг!".
Нині серед учнівської молоді надзвичайно загострилася проблема насильства, здійснюваного самими дітьми одне до одного.
Мотивацією до булінгу стають заздрість, помста, відчуття неприязні, боротьба за владу, потреба підпорядкування лідерові, нейтралізації суперника, самоствердження.

Join Us Facebook

Наше відео

Кабінет психологічної служби

obg 210

123

ndgl 116111

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:

      
     

ДЛЯ СПІВПРАЦІ:

Для співпраці та зв'язку з нами на сайті Ви маєте декілька можливостей:

       КОНТАКТНА ФОРМА
   - ГОСТЬОВА КНИГА
   - ФОРУМ

Пишіть нам.

Ми будемо дуже вдячні за Ваші поради та зауваження.