imgonline-com-ua-Resize-yVnMa9PwydpjЦіннісні орієнтації, як відомо, формуються ще в підлітковому віці, закріплюючись у юнацькому. У доросле життя людина входить із сформованою системою власних орієнтирів, життєвих маяків, компасів, які направляють її, допомагають приймати рішення. Вони, як магніт, впливають на наші думки, слова і вчинки, формують наш характер, визначають ставлення до світу. Якщо своєчасно не визначити цінності для себе самостійно, то їх для тебе визначать друзі, батьки, оточення, телевізор, Інтернет. Та чи дозволите ви такий важливий вибір робити іншим людям за вас чи іншим чинникам? Людина живе у суспільстві, своїми вчинками та діями впливає на тих, хто її оточує.

Одним із пріоритетних напрямків виховання підростаючого покоління є формування та розвиток моральних чеснот: справедливості, почут­тя милосердя, здатності гармонійного поєднання особистих, індивідуальних і загально­національних державних потреб та інтересів; відчувати себе невід'ємною складовою часткою цілого і вічного — української нації і держави, бути справжнім патріотом і захисником своєї країни.
У 5-А класі було проведено інтерактивну бесіду з елементами тренінгу «Моя система цінностей». Година спілкування присвячена проблемі вибору моральних цінностей, яка надзвичайно актуальна в даний час. В ході заходу пройшов діалог дітей на тему справжніх і уявних цінностей, порушувалося питання проблеми життєвих цілей.

Більше фото

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Join Us Facebook

Наше відео

Кабінет психологічної служби

obg 210

123

ndgl 116111

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:

      
     

ДЛЯ СПІВПРАЦІ:

Для співпраці та зв'язку з нами на сайті Ви маєте декілька можливостей:

       КОНТАКТНА ФОРМА
   - ГОСТЬОВА КНИГА
   - ФОРУМ

Пишіть нам.

Ми будемо дуже вдячні за Ваші поради та зауваження.