imgonline-com-ua-Resize-UfEumImlf0KПедагогіка – це майстерня,
а психологія – інструмент, яким там працюють
А.Макаренко
Тиждень психологічної служби зайняв своє місце серед інших предметних тижнів, оскільки з психологією пов'язаний увесь освітній процес. А. Макаренко писав: «Педагогіка – це майстерня, а психологія – інструмент, яким там працюють». Тому з 10 квітня 2023 року по 14 квітня 2023 року в МОКВИНСЬКОМУ ЛІЦЕЇ був проведений тиждень психологічної служби. Метою якого є розширення і поглиблення знань з психології, розвитку інтересу до цієї науки, збагачення знань про внутрішній світ власної особистості та особистості інших людей, прагнення до самопізнання, розкриття творчого потенціалу здобувачів освіти, створення позитивного емоційного настрою.

Упродовж тижня практичним психологом Галиною ЧЕРНЮШОК та соціальним педагогом Ольгою КОШИК були проведенні заходи, що охоплюють різні види діяльності: вікторини, ігри, тренінгові заняття, лекції, інтегровані уроки, презентації, години спілкування, тестування. Участь приймають здобувачі освіти, вчителі та батьки.
Здобувачі освіти 1-4 класів брали участь у розвивальному занятті «Настрій мого дня», вікторині «Відгадай казку», Корисні підказки. Кругообіг добра в природіпсихологічній хвилинці.
Учні 5-11 класів переглянули презентацію «Арт-терапія як засіб психоемоційного відновлення особистості» та виконали арт-терапевтичну вправу «Метафоричний автопортрет», мотиваційний відеоролик «Цінуй своє життя, воно прекрасне!».
Для батьків та педагогічних працівників були розроблені поради та рекомендації: «Про користь обіймів», «Чому в дитинстві так важливо слухати казки?», «Як зробити спілкування з дитиною приємним і для себе, і для дитини», «Шість підказок, як відновити ресурс дитини у домашніх умовах», «Як зберегти спокій у невизначеності».

 Більше фото

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Join Us Facebook

Наше відео

Кабінет психологічної служби

obg 210

123

ndgl 116111

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:

      
     

ДЛЯ СПІВПРАЦІ:

Для співпраці та зв'язку з нами на сайті Ви маєте декілька можливостей:

       КОНТАКТНА ФОРМА
   - ГОСТЬОВА КНИГА
   - ФОРУМ

Пишіть нам.

Ми будемо дуже вдячні за Ваші поради та зауваження.