Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар новин

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Реєстрація

Вивчення іноземної мови в сучасному світі  це одна з найважливіших складових сучасної успішної людини. Мільйони людей в усьому світі вивчають іноземні мови. Знання іноземних мов свідчить про всебічний розвиток особистості, розширює світогляд, дозволяє пізнати культуру та звичаї іншого народу. Людина, яка вивчає іноземну мову, у той же час знайомиться з культурою країни, її літературою, історією і географією.
З метою підвищенню рівня знань учнів і розвитку в них інтересу до вивчення іноземних мов, а також розвитку їх творчих здібностей та формування позитивної мотивації учнів до вивчення іноземних мов, з 19.02 по 23.02 у МОКВИНСЬКОМУ ЛІЦЕЇ проходив тиждень іноземних мов. У рамках тижня було проведено ряд цікавих позакласних заходів.

Для учнів 2-го класу було проведено гру-вікторину «Весела Англійська», де школярі дружно працювали в командах та демонстрували свої знання з англійської мови.
Учні 5-А класу показали хороші інтелектуальні, мовленнєві здібності та навички з англійської мови під час проведення гри «У пошуках знань».
Учні 5-х класів підготували та презентували проєкт з французької мови «Родовідне дерево».
У 7-А класі проведено інтелект-шоу «Англійська – це цікаво», під час якого учні показали знання, уміння та навички, набуті на уроках англійської мови.
Серед учнів 8-х класів було проведено квест «Німеччина». Проведення заходу продемонструвало та підтвердило, що учні володіють знаннями про Німеччину, її історію та культуру.
Із учнями 10-А класу було проведено Англійську Чайну церемонію, на якій учні дізналися про традиції чаювання британців.
Тиждень іноземних мов дозволив активізувати діяльність учнів, стимулювати їх подальшу роботу, придбати нові і вдосконалювати вже набуті навички самостійної роботи. Цей період став одним з цікавих епізодів ліцейного життя.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Join Us Facebook

Наше відео

Кабінет психологічної служби

obg 210

123

ndgl 116111

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:

      
     

ДЛЯ СПІВПРАЦІ:

Для співпраці та зв'язку з нами на сайті Ви маєте декілька можливостей:

       КОНТАКТНА ФОРМА
   - ГОСТЬОВА КНИГА
   - ФОРУМ

Пишіть нам.

Ми будемо дуже вдячні за Ваші поради та зауваження.